6. juni 2015

Ringmærkning i Fyrhaverne, Skagen Fyr 07:46-13:00. Vejr: 5-10 m/s SØ->V, 10-12 grader, 4/8, 5->10 km sigt. Flere kraftige regnbyger.

Skagen var plaget af en del regn i løbet af morgenen, hvorfor nettene blev åbnet senere end normalt. Jeg måtte også lukke og åbne et par gange, i forbindelse med et par kraftige skyld. I alt 11 fugle fik i dag ring om benet. Fangsterne fordeler sig således: 1 kærsanger, 4 gulbuge, 3 tornsangere, 1 munk og 2 løvsangere.

3 rødryggede tornskader rastede på heden og en håndfuld hvepsevåger fløj over området. Det samme gjorde en lærkefalk, 2 fiskeørne og 2-3 bjergvipstjerter. Grenen kunne blandt andet melde om sølvhejrepomeransfugl og 3 dværgryler.

Jeg har nu fået data på den farvemærkede svartbag, som jeg aflæste på havnen den 2. juni. Den var mærket af North Thames Gull Group på Pitsea Landfill Site, Essex, England den 28. januar 2012. Den var efterfølgende blevet aflæst den 29. marts 2014, få kilometer fra hvor den blev mærket. Man kan læse mere om gruppens arbejde på deres hjemmeside – http://www.ntgg.org.uk

Blog v. AOWN

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s