19. maj 2015

Da vejrudsigten i går meldte om regn det meste af morgenen, så jeg mit snit til at at få lidt ekstra (tiltrængt) søvn i dag. Et lille hold bestående af JHC, ABB, APr, OFJ, BTJ m.fl. smuttede en tur på Grenen, efter opklaringen og før det næste “skyl”. Det skulle vise sig at være en god beslutning, idet de så 4 islommerpirol og 2k mellemkjove. Selv brugte jeg nogle timer omkring Buttervej, hvor resultatet var noget mere beskedent. En 2k fjeldvåge trak øst og ligeså gjorde to traner. Af rastende fugle var det mest sindsoprivende 50 gule vipstjerter ssp. thunberghi, 5 bynkefugle, 3 stenpikkere, 3 rødstjerter og en husrødstjert. JHC, EKr og MH traskede også området igennem, som burde være fyldt med flere småfugle på dette tidspunkt af året, men lige lidt hjalp det.

En topskarv ad. tilbragte alt for kort tid på Havnens vestmole inden den fløj mod Frederikshavn, men blev fotograferet af Henrik Rask, som har lovet at videresende den, når han kommer hjem til sin computer. Den havde flot top!!!

Topskarv ad, Skagen havn 19/5-20015. Foto: Henrik Rask

Topskarv ad, Skagen havn 19/5-2015. Foto: Henrik Rask

I morgen bliver det igen koldt (5-10 grader) og med vind fra sydvest og syd. I det mindste holder det tørt og stille nok til at jeg vil forsøge at åbne nogle net. Blog v. Anders Odd Wulff Nielsen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s