7. maj del 2. Sidste festival forberedelser – udstilling

En stor del at fuglefestivalens arbejdsgruppe var af åbenlyse (se nedenfor) grunde rykket til Hirtshals et par timer i formiddags. Det kunne vi gøre uden samvittighedstab, idet Skagen halvøen var noget vejrmæssigt underdrejet. Ikke kun AOWN var arbejdsløs, også KNP og JHC måtte på Nordstranden konstatere en mangel på trækkende fugle. Omkring 100 lommer blev det til efter koncentreret obs. Der var ikke meget andet at se efter.

Vi kunne altså efter hjemkomsten gå i gang med forberedelserne til årets Fuglefestival – for sidste 3.  (og sidste) gang i Det Grå Fy før ombygning, totalrenovering og oprettelse af et enestående Naturcenter, som DOF og SKAF bliver en del af.

Det arbejde blev lidt vanskeligere end vi havde regnet med. Opsætning af telte måtte udsættes på grund af den  krasse vestenvind (14-15 m/s). Til gengæld kom udstillingerne på plads. For 2. år  med fotos af KNP og Eigil Olesen. Den udvidede plads gav også rum til to billedkunstnere. Både Lise Pflug og Lene Kramshøj har tidligere udstillet billeder på festivalen – dog ikke samtidig. For 3 år siden blev de enige om, at en fælles udstilling i nye lokaler ville  være en fantastisk idé, da deres udtryksform er dybt forskellig.

Det ses klart på nedenstående foto udsnit af udstillingen.

Mens vi arbejdede, havde vi konstant indre billeder af albatrossen på festivalbesøg i løbet af weekenden. Det kunne lyde lidt utopisk; men det er det ikke. Sidste år hang fuglens besøg i Hirtshals og Skagen sammen,  og den rastede faktisk ud for Det Grå Fyr.  Det var ikke under festivalen. Det kunne det jo gå hen at blive i år.

Der er altså flere grunde til, at vi får 3 spændende dage i Skagen.

Ekr

Billeder af Lise Pflug. Foto: Lise Pflug.

Malerier af Lise Pflug. Foto: Lise Pflug.

Billeder af Lene Kramshøj. Foto: Lise Pflug.

Malerier af Lene Kramshøj. Foto: Lise Pflug.

Fotos taget af Eigil Olesen og Knud Pedersen. Foto: Lise Pflug.

Fotos af Eigil Olesen og Knud Pedersen. Foto: Lise Pflug.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s