Onsdag 21. maj

Nogenlunde som ventet: En temmelig sløv morgen med et par fotograferede undtagelser fra Grenen: 1 af 2 blåhalse , 1 af mindst 7 karmondompap og pirol på trækforsøg; nattergal sang (ROC), Omkring 500 gule vipstjerte trak i dagens løb og 2 biædere vendte på Nordstranden sent om eftermiddagen, og havet var på det nærmeste renset for fugle det meste af dagen.

Rovfuglene var for så vidt i orden; dog savner vi nogle flere hvepsevåger: SKATs notater af rovfugle fra Nordstranden for hele dagen:

Aftenfalk, (foto) 1 2K hun trak lige indover obspladsen til nærmest euforisk fryd for de ca. 15 tilstedeværende. Vandrefalk, 1 2K, lærkefalk 19, dværgfalk 8, tårnfalk 85 – det kører virkelig for den art i år. Hvepsevåge 86, spurvehøg 41, fjeldvåge 2, blå kærhøg 2, rørhøg 8. Desuden hedehøg 2K meldt fra Storeklit (KNP) (Pælebakken for de boglige).

Fra baglandet meldte LAM & TEP om crexende engsnarre om eftermiddagen fra deres sidste dag på den gamle bopæl på Norsvej (Sørig). God afslutning før tilbagekomsten til Skagen. Noget SKAF ser frem til med stor fornøjelse!

 

Ekr

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s