Tirsdag 29. april

Så kom nedturen endelig – en dag med få fugle, høj himmel og NV-vind.

Nedtur blev det så egentlig ikke. De fleste af den faste stab af tællere og bestemmere gennem snart en uge var på det nærmeste fladmaste, og flere valgte at få lidt mere søvn om morgenen og overgå til andet og af gode grunde syltet arbejde i dagens løb. Andre  brugte eftermiddagen for at ruste sig til Champions League semifinalen. Det skal dog pointeres, at ingen af dem skulle være med i kampen, snarere på værtshus for at se den.

Morgenobservationer på Nordstranden og Grenen. Det gav en udtrækkende 2K steppehøg tidligt om morgenen og en stor kobbersneppe, den ses ikke hvert år i Skagen. Formiddagsbesøg på Flagbakken gav stort set intet andet end en morgensløv sort glente. Nu bliver der vel noget tid til at fordøje de seneste dages overvældende begivenheder.

VÆRD AT VIDE: Bloggens redaktion bestræber sig for at komme med indlæggene samme dag, som fuglene er set.  Det betyder så til gengæld også, at der  løbende vil blive foretaget ændringer i Ekr’s daglige indlæg, afhængigt af eventuelle ændringer/tilføjelser samt behovet for historik. med andre ord kan det godt betale sig at skimme tidligere dages indlæg for ændringer og tilføjelser.

Ekr

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s