Onsdag 15.5

En storslået ekshibitionistisk pirol ad. han (måske samme som foretog sig nogenlunde det samme på Grenen i søndags) tilbragte hæmningsløst (for arten) temmelig lang tid i toppen af en busk til frydefuld beskuelse og bestyrtelse for den fremmødte halve snes på Nordstranden. Det burde pirolen gøre lidt oftere. Det klæ’r den.

Det er muligt, at der er temperaturstigning i øjeblikket; men den var ikke kommet til Skagen denne morgen, og der var en vis misstemning, idet vi var klar over ret tidligt, at vi ikke fik det boom af falke som vi havde håbet på….. endnu.

Eftermiddagsrykket blev på 14 falke, 5 lærke-, 4 dværg-, 5 tårnfalke. Til at overskue. Vandrefalken fik vi med 2 eks.om morgenen. Kærhøgene kneb det også med, dog er 2 steppehøge naturligvis tilfredsstillende. Omkring 800 gule vipstjerter stred sig mod den bidske SØ vind, og om eftermiddagen kom der gang i mursejlerne: Ca. 1500 suppleret med omkring 900 landsvaler /se DOF basen for nøjagtige summer).

Vejrudsigten er stadig god, kunne være spændende at starte med en temperatur på 10 i stedet for 4 grader.

Ekr

Personalia: LP bad mig udtrykkeligt gøre opmærksom på, at han mødte op tidligere end JHC, endnu et bevis for, at de mest utrolige og uforudsete ting kan ske i Skagen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s