Skagen Fuglestation 2013

Sæsonen er – trods det vinteragtige vejr – startet, og det samme vil fra d.d. også ske med bloggen, som vi forsøger at sende dagligt, med de overspring som for lidt eller for meget træk kan give. Bloggen vil fortrinsvis blive skrevet af mig (Ekr) med tilføjelser og fotos fra KNP og JOK som også vil fungere som teknisk bagstopper (det véd han nok ikke endnu; men han er den eneste som kan ;-)).

Indlæg og diskussioner vil være meget velkomne med mindre de overskrider almindelig høvisk skrift og tale. Fotografierne (JOK) er af den langtidsholdbare høgeugle fra Hvide Klit (Bunken plantage) og den lille flagspætte hun er fra  tirsdag 9, april i Ellekrattet. Netop tirsdag var en pæn trækdag (stadig med tanke på de klimatiske forhold), med et for Skagen usædvanligt udtræk af viber (212 ex. på Nordstranden). En enkelt fiskeørn og et par forkølede kjover blev det også til. Som sædvanlig sidder vi heroppe og ser benovede på det store tal af traner i Østdanmark. Dem trækker der jo ikke for mange af heroppe. Til gengæld kan vi nyde godt af et ynglepar i reservatet og endnu flere i moseområderne. Hvor mange det bliver til, vil tiden vise.

Som sædvanlig er fiskeørnen forskudt i forhold til Østdanmark. Alligevel havde KNP og Ekr 4 trækkende fugle onsdag 10. hvoraf 3 om eftermiddagen ved høgeuglen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s