Due SP på Grenen!!

I dag startede obsen klokken 04.56. Det var overskyet med en meget lille byge i midten af formiddagen. Af havfugle var det mest Lomtrækket der gjorde indtryk. Der kom cirka 210 Lommer i løbet af formiddagen, de fleste af dem trak NV. Der var også lidt Kjover i dag, ialt 6 Almindelig Kjover og 2 Storkjover. Derudover lidt Sortænder, Alkefugle og nogle få Rider samt Mallemukker. Vi genfandt også Sølvhejren fra i går.

Der var ikke det helt store småfugletræk, det meste er trækforsøgende i disse dage. Men igen i dag var omkring 170 Gule Vipstjerter og vi så også 1 Pirol i dag. Måske den samme som i går, det vides ikke. Klokken 10.57 kom der 6 Tyrkerduer samt 1 Due Sp på trækforsøg. Lige i starten troede vi det var en Turteldue, men den var underlig stor og havde ikke ligeså sorte undervinger som de plejer at have. Måske var det en Østlig Turteldue, men ingen af os tog billeder af fuglen og vi er ikke sikre nok til at artsbestemme den endnu. Måske kommer den på trækforsøg igen i morgen, men ellers forbliver det en Due Sp.

Af rovfugle var 3 Dværgfalke, 1 Blå kærhøg, 1 Mosehornugle og igen cirka 10 Spurvehøge.

DMa

2 tanker om "Due SP på Grenen!!"

  1. Det skal jeg nok – vi prøver at få lagt noget video-doku på også; men det kommer !
    Ekr

  2. Jo, jo, men for mig blegner meldinger i forhold til observationen af 5-6 spækhuggere ved Nordstrand. Er der nogen, der kan sætte flere ord på denne oplevelse?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s