Heldagsregn men fuglerigt!

I dag startede obsen klokken 04.58. Formiddagen var præget af regn, som skulle blive ved til midt eftermiddag. Men der var mange fugle selvom det regnede. Af havfugle kom der hele 3 Islommer, 1 Thorhane, 1 Almindelig Kjove, 4 Stenvender, 2 Islandsk Ryle, 2 Lille præstekrave, 1 Strandhjejle, 3 Lille Kobbersneppe og 1 Sølvhejre. Sidst på dagen lettede der også 1 Vagtel op fra Sylviastien. En rigtig fuglerig dag angående havfugle! 3 Islommer, 1 Sølvhejre, 1 Thorshane og 1 Vagtel er bestemt ikke hverdagskost.

Der var også småfugle i luften. Vi nået op på omkring 150-200 Gule Vipstjerter samt en del eng og skovpibere og 1 Bjergvipstjert. Og endnu engang 1 Pirol omkring klokken 10.30, den blev ved Ellekrattet, ligesom sidst, men det var ikke en han så det er en ny fugl.

Der var ikke specielt mange rovfugle, det blev kun til 2 Dværgfalke, 3 Fjeldvåger, 2 Tårnfalke, 2 Blå kærhøge og cirka 10 Spurvehøge. Men alt i alt en rigtig god dag med massere af fugle på trods af regn og en hård vind fra syd.

DMa

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s