Citron genfundet!!!

I dag startede obsen klokken 05.25. Der var blå himmel og skyfrit. Vinden var svag fra vest, som senere blev lidt kraftigere. Inden jeg kom i morges, havde RoC allerede fundet en Sydlig Nattergal. Desværre sang den kun kortvarrigt så jeg fik ikke hørt den. Klokken 07.11 blev gårsdagens Citronvipstjert genfundet. Den fløj lidt rundt i området, og pludselig landet den i et lille vandområde/engområde lige nedenfor Verdens Ende. Ellers var det en ret rolig morgen, dog med nogle Hedelærker, Fiskeørne, Fjeldvåger, 1 Nilgås, 150 Rødlommer og klokken 09.23, 1 2k trækkende Steppehøg!

Senere på eftermiddagen blev der fundet 1 Vendehals, 3 Sort Glenter, og endnu 1 Steppehøg, Denne gang en adult hun

Billede

På billedet ses en 2k+ Citronvipstjert fotograferede den 01-05-2012.

Skrevet af: DMa   Fotograf: AWN

 

En tanke om "Citron genfundet!!!"

  1. Det blev en flot dag på Flagbakken, hvor undertegnede startede sammen med de stabile Rovfuglespecialister, Gunnar (GBP) & Hugo (HBP) Boesmann Pedersen fra Hellebæk.
    Der blev med andre gået til den fra morgenstunden. Det gav pote selvom dagen var på hornhindeafbrænderniveau med en himmel, hvor kun jetstriberne kunne bruges som pejlemærker og vinden også en stor del af tiden var i NV (dog ret svag). 3 steppehøge blev det til – alle venligere mod os en de fleste andre af rovfuglene, idet de passerede ret tæt forbi Flagbakken. Især en gammel hun (den sværeste type) kredsede elskværdigt nogle gange lige over vores hoveder. Vi aner rekorder nu!
    Fjeldvågen er godt i gang med det bedste forår i mange år med 63 noterede i dag, mens blå kærhøg er faded lidt ud. Fiskeørn er stadig på det jævne (eller lidt under) med 11 ex. Vandrefalk er ved at komme lidt mere i gang med 6 ex, og lærkfalk har startet sit træk fint. Tårnfalken er i gang med et kanonår.
    Det er ørnene ikke.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s