Ringdrosslerne gjorde indtryk!

I dag var jeg ved Grenen klokken 05.30, vejret var en blanding af sol og skyet. Dagen startede godt ud med at der kom 2 Steppehøge inden for den første time. Begge trak næsten direkte ud. Udover Steppehøgene og 1 Lærkefalk der kom senere, var der ikke mange rovfugle i luften. Til gengæld var der rigtig mange Ringdrossler. Nordstrand nået op på 272!!! På Grenen havde vi kun det halve cirka, men vi havde dog EN flok på cirka 70. Det er en af de største flokke der nogensinde er set i Skagen. Klokken 06.03 kom der også årets første Mursejler i Skagen. Det var en meget forventet art, den har været lige på trapperne, men i dag kom den!

Af havfugle kom der cirka 2000 trækkende Sortænder, nogle få Lommer og 1 Storkjove tidligt på morgenen. Senere på dagen fandt RoC en Gråmåge som rastede på Grenen. Så alt ialt en ret stor trækdag, men massere af fugle at se på.

Skrevet af: DMa  

En tanke om "Ringdrosslerne gjorde indtryk!"

  1. En vendehals var så venlig at opholde sig på marken ved Nedre Mosevej i over en time, hvor den ind imellem sad på hegnet og jokkede rundt på jorden til stor fornøjelse for de ca. 20 personer som kom i håb om at se den.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s