Regn og atter regn!

Jeg var ved Grenen klokken 05.35. Det var overskyet men tørvejr først på dagen, det varede ikke længe. Der kom regn  blot efter en times tid. På trods af det meget ustadige vejr kom der en Hvidnæbbet Lom trækkende Ø, omkring klokken 07.20. Den kom lige i vandkanten så jeg så den ret godt. Da det begyndte at regne rykkede jeg op til Gren Museet hvor MH, RoC, MHe, RT, NHC og GEC stod. Der kom mest småfugle og rovfugle. Blandt andet 51 Ringdrossler, en masse Kvækerfinker, nok omkring 10000. Af rovfugle kom der 1 Lærkefalk, 1 Vandrefalk, et par Dværgfalke og 1 Fiskeørn.

Omkring klokken 12 kom der en lille opklaring, hvor det stoppede med at regne i cirka 45 minutter. Det udløste 25 Blå Kærhøge, 1 2k Steppehøg, 80 Spurvehøge og 22 Tårnfalke. Det tog et par timer at få disse tal, men de første 10 Blå kærhøge kom inden for 5 minutter. Som vi har været inde på før, kan en opklaring efter et længerevarende regnvejr sætte gang i fugletrækket! 

Billede

En 2k Steppehøg taget den 19/04-2012. 

Skrevet af: DMa   Fotograf: DMa

En tanke om "Regn og atter regn!"

  1. Også havnen var gavmild i dag idet JHC og ANS i løbet af formiddagen kunnemelde om både hvidvinget måge (2k) og gråmåge (2k). Især førstnævnte var stabil hele dagen og lod sig se tæt på og fotografere i mange vinkler. 2 tejster opholdt sig også i havnen.
    Ekr

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s