Tirsdag – 24-04-2012

Vejret i dag var en blanding af sol og skyet. De første par timer i morges var det også ret diset. Så der kom ikke så meget på starten af dagen. Der kom dog en Hvidnæbbet Lom lige ved solopgang. Men ellers ret tyndt de første par timer. Der kun omkring 115 Rødlommer i løbet af hele dagen, og så rastede der en Sort Glente, der blev så senere set en mere. Omkring klokken 10 begyndte der dog at komme nogle rovfugle. Der kom omkring 116 Spurvehøge, Rød Glente 1, 1 Havørn, 1 Vandrefalk, og en Lærkefalk. Lærkefalken er Skagens første i år.  

Andre lidt usædvanlige obs: 8 Alm Kjove, 1 Snespurv, Trane 5.

DMa 

2 tanker om "Tirsdag – 24-04-2012"

  1. PS: Morgenens mest sjældne obs. var gæsteoptræden fra MH, som havde forladt sin faste post på Grenen på grund af den fordelagtige Nordstrandsudsigt. Hjalp os nu ikke meget, han var nu alligevel velkommen, ikke mindst fordi han opdagede at jeg i almindelig frustration var taget hjem uden mit skop, og var så venlig at gøre mig opmærksom på det, så jeg nåede at hente det uden at blive helt til grin.

  2. Ikke meget at tilføje fra Nordstranden. En enkelt bjerglærke …..
    Der var ellers samlet en gedigen mængde forventningsfulde fuglefolk denne morgen (20-25), idet vejrudsigten lovede rigtigt godt, og almindelig logik mer end antydede, at der ville komme gang i den – ikke mindst over havet.
    Det er ikke altid, at fuglene følger almindelig logik, for det er en af de mest slatne havobsmorgener undertegnede overhovedet har oplevet med østlig vind om foråret. Efterrationaliseringer ved hjælp af vejrkort viste dog at der var en stor naturlig prop som årsag til det manglende træk.
    Der var heller ingen måger i havnen – og i morgen kommer regnen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s