Lommer og spætte!

I dag startede obsen klokken 05.53. Vejret var overskyet med svag vind og det var tørvejr. Havfugletrækket i dag bestod mest af Sortænder og Rødstrubet Lommer. I løbet af dagen kom der cirka 2000 Sortænder og 280 Rødstrubet Lommer. Det er det største lomtræk jeg har oplevet i Skagen indtil videre. Ud af de mange lommer kom der også 4 Sortstrubet Lommer.

Af rovfugle kom der 9 Fiskeørne, 71 Spurvehøge, 1 Duehøg, 6 Dværgfalke, 3 Røde Glenter, og på Nordstrand blev der set en 2K Steppehøg, som vi desværre gik glip af. Udover det kom der 1 Stor Tornskade, og en Stor Flagspætte! Spætten ser vi ikke så tit ude på Grenen!

Skrevet af: DMa

En tanke om "Lommer og spætte!"

  1. Supplerende iagttagelser fra Nordstranden, hvor omkring 25 mennesker var samlet: Pænt lomtræk med 383 rødstrubede og bla. storkjove og og 5 al. kjove samt 10 fiskeørne og 1 sort glente , sammenhængen med Grenen og tider ikke endnu foretaget. En mosehornugle trak ind.
    Supplement 2: Det smukke fotografi fra i går med de to smilende og den tredie knap så smilende…… MF er i listen over “Folk i Felten” repræsenteretmed initialerne MH, idet hans borgerlige navn er Mogens Henriksen – blandt indviede lyder hedder han Mogens Fed og dette har intet at gøre med hans faktulle vægt.
    EKr

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s