Andetræk!

I dag udskød jeg obsen en smule fordi det regnede klokken 06.00, så jeg ventede med at køre hjemmefra til klokken 06.30. Derfor var jeg ude ved Grenen klokken 06.50. Det viste sig hurtigt at det var sortænderne der rørte på sig i dag. Den første halve time kom der cirka 800 trækkende Sortænder mod vest, og knap 100 mod øst. Det blev dog ikke ved i den fart jo længere dagen skred frem, så vi endte cirka på 1600 Sortænder i løbet af formiddagen. Det er det bedste sortandetræk jeg har set i min observatørperiode i Skagen.

Udover Sortænder var der omkring 50 Rødstrubet Lommer trækkende både øst og vest. 2 Dværgfalke rastede og fouragerede, og sørme osse en Skovsneppe kom indtrækkende tidligt på morgenen. Der kom også 2 Tejster flyvende, de første jeg har set fra Grenen i år.

Men en erfaringsrig dag fordi at selvom det ser ud til at være dårlig vejr skal man ikke nødvendigvis blive hjemme. Regn kan medfører massere af spænende fugle, især hvis det stopper med at regne lige inden solopgang som det jo gjorde i dag.

Folk i felten: RoC, DMa, EC +1.

DMA     

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s