tirsdag 13 september

Nu skal man jo ikke gå rundt og tro, at bare fordi det blæser en halv orkan, så slår Grenen til med alskens herligheder. Når vinden er i SV, og når det er første dag med kraftig vind samt en hel del regn,  er Grenen ikke optimal og bortset fra de omkring 7 rastenede alm. kjover som tonsede rundt i alle retninger og kunne have skabt en gedigen dagssum for mere tolerante folk end ROC og mig, så var det en ensformig morgen, hvor kun riden opførte sig nogenlunde ordentligt i en nogenlunde konstant vestgående bevægelse de første 3 timer, mens de to ternearter, fjordterne: Total 137  (og især splitterne: Total 157) begyndte at køre rundt allerede inden kl. 9. Jeg klikkede 424 rider , hvor hovedparten trak de første to timer. Hvor meget videregående træk, der egentlig har været tale om er lidt uklart, jeg anser det mere for vindkompenserende bevægelser (som selvfølgelig i sig selv også er træk…)
Efterårets første 1K mellemkjove blev dagens absolutte højdepunkt. 4 1K dværgmåger og en havlit krydrede også den ellers ensformige morgen.

Kl. 1045 forlod jeg pladsen til fordel for enlægeaftale i Frederikshavn, ROC var gået til vadefuglene lidt før. Regnen tiltog yderligere. 
EKr

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s