Nedtælling

Torsdag 2.9.2010

Vejr: kl.6.00, NØ 4m/s, 13c, 7/8, 45km. Senere 0/8.

Folk: RoC, RT, TBR.

RT havde en god aftenobs i går, da han fandt efterårets første Laplandsværling. Fuglen var i selskab med Hvide vipstjerter, ved Grenen og den yderste klitrække. Han deltog også i dagens morgenobs, som i den nordlige vind hurtigt fadede ud til stilstand. Dagens bedste obs blev vel en Karmindompap og en Blå Kærhøg. Ringmærkningen endte under moderat antal. RT kunne ellers underholde om observationer, fra Utterslevmose i København. De har dog ikke efterladt noget større indtryk end, at jeg ikke kan huske hvad det var han fortalte om nu her til aften.
For resten er jeg i min gerning som observatør blevet inviteret over til afskedsmiddag, i morgen aften fredag hos rap stjernen R.O.C. De retter han før har serveret for mig, har været lidt feltkøkken agtige. Så jeg ser frem, og med stor forventning, til hvad der er på menuen.

TBR

En tanke om "Nedtælling"

  1. Jeg læser denne web med stor interesse. Kunne I ikke oprette en liste med profiler af observatørerne og andre med tilknytning til fuglestationen. Selvfølgelig kan jeg gå ind på Netfugl og se hvem der gemmer sig bag initialerne, men det er besværligt. Forkortelser af den art er en kultur i militæret, hos kommunisterne og åbenbart også hos fuglestationsfolket. Det er lidt for indforstået. (Jo, jeg ved godt hvem RoC er)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s