JoKs kop

Søndag

Vejr: kl. 13. SV 9m/s, 19c, 4/8, 25km.

Folk: RoC, OBO, ALJ, TBR.

Tårnenes dag gik stille og roligt for sig. De lokale Skawboere på nær Rolf gjorde sig bemærket ved deres fravær. Dog var JOKs langtidsstationære kop pp. Vinden var stigende i løbet af de 7 timer,  og der kom ikke nogle bemærkelsesværdige obs i bogen. Flere alm arter fx Sortstrubet Lom, Storkjove, Fløjlsand, Grønsisken var ikke til at finde, så listen endte på 77 arter uden Klippe/tamduen. På vej tilbage fra obsen lettede vi en Vendehals, som desværre var udenfor tid.

JOKs langtidsstationære kop var pp til tårnenes dag.

Munken som havde tilkendegivet han ville blive til søndag, havde forladt Skagen lørdag. Vi opdagede det gennem dof basen, hvor vi kunne se han havde Xet Hvidvinget Terne ved Tissø i går… For at vi/I ikke skal savne ham for meget har vi lagt dette billede op af ham, og gæt en gang hvad hans forhold er til Orientbraksvale? Selvom, at han modsat netfugls redaktion var i Danmark, lykkedes det ham ikke at nå den, fordi han var ude og fiske salamandere med sine børnebørn.

Munk udtrykker sine følelser under kagespisning hos RoC. Foto: TBR

TBR

2 tanker om "JoKs kop"

  1. tillykke til tøserne TBRRoC med hele 77 arter set af 2 birdere, mens Blåmand Phylstation, iflg. BøhmerPigen ‘Danmarks bedste efterårstræksted’, kan inkassere en dummebøde med kun 63 arter set af 12 birdere!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s