Mandag

Vejr: Morgen Ø 11, 8/8, 18c, Regnbyger og regn, sigt 25-5km.

Folk: RoC, Munk

I dag var der modvind på vej til morgenobsen på cyklen, NØ 11 m/S, det blev selvfølgelig også kraftigt regnvejr så obsen blev stoppet før tid. Ligeledes var der ingen ringmærkning.

I læ af de NV vendte klitter kunne vi ellers skope imod N-NV udover havet. Hvilket gav en Dværgmåge 1K, Lidt bevægelse af Fløjlsænder og Suler langs kysten imod SØ, en enkelt Storkjove og en Alm Kjove.

Ellers Mødte RoC* også modvind da en storsmilende Munk kunne slette Elenorafalk fra listen over RoC arter som han ikke har set. Dette stod klart efter weekendens SU møde. Munken kunne ligeledes berette om at han i går Søndag havde trådt en ”Gryntende” Tredækker op syd for Skagen by, hermed efterårets første for Skagen.

Eftermiddag blev obs begyndt ved Højen i læ af kiosken, men blev afbrudt af en sandsynlig Tyknæbbet Dværgryle i Vejlerne. Som Munk var så venlig at give et lift til.

TBR

Munk sletter Eleonorafalk fra den hemmelige liste over de arter som RoC og han henholdsvis fører med. Øverst til højre står Stortrappe.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s