Mandag d. 7. juni 2010

Vejr kl. 4.00: S 4 m/s, 3/8, 13 grader, 10 km sigt.

Folk i Felten: RoC, SeK, LP, MH, ABB, AnS, JMP +2.

Nå, så kom vi ind i en kedelig periode. Vejret ser ellers ud til at være ret giftigt. Det kan også være der kommer sjældne fugle – vi ser dem bare ikke. I dag nåede jeg lige at få morgenobsen i hus inden der kom regn. Men den var kendetegnet ved under 5 observationer pr. halvtimesperiode. Dvs. under 50 observationer i løbet af morgenen og det er det laveste i foråret og lavere end de dage i marts med -10 grader. Så vi kan for alvor sige, at træksæsonen er ovre. Nu skal vi bare bruge de sidste dage på at finde hits. Skagen er desuden den eneste ringmærkningsstation, der ikke har produceret SU-art i nettet. Det er simpelhent for lavt!
Det eneste der er værd at nævne fra morgenen er få Mukker og de sædvanlige Karminer. Toplærken på p-pladsen var desuden igen pp og MH twitchede den fra Grenen.
Opklaringen kom omkring kl. 18 og en tur rundt i området gav absolut intet – fronten havde ikke bragt noget med sig. Men det ustadige vejr fortsætter i morgen og vi krydser igen fingre for noget sjovt.
MHH har meddelt, at han pakker nettene sammen i morgen og tager hjem. Det er et skidt tidspunkt, men hvis han havde et valg, blev han nok også. Han snakker om måske at kommer igen næste weekend.

Gårsdagens ringmærkede Spottesanger i Blåvand blev i dag ikke genfundet, så den forbliver en blocker – indtil videre.

Sjældne fugle i Nordeuropa: Blåvinget And på Island, Grøn Biæder på Gotland (S), Korttået Lærke på Utsira (N).

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s