Lørdag d. 29. maj 2010

Vejr kl. 4.00: V 6 m/s -> 11 m/s, 3/8, 7 grader, 15 km sigt.

Folk i Felten: RoC, FSH, MH, JAE, LSt, KNP, GGU +5.

Dagen blev en god majdag i Skagen. Morgenen gav ikke så meget træk, da vinden er gået i V og tog til i løbet af dagen. Men det gav alligevel en Islom og endnu en Pirol. Det regnede lidt lige før solopgang og det kunne ses på ringmærkningstotalen. RoC fik mærket over 70 fugle, heraf 50 på de første runder.
MHH er kommet herop for at ringmærke de næste 10 dage og fik mærket 35 fugle. Men han havde ikke alle nettene oppe ved solopgang, så det er også et pænt tal.
Så i morgen er der ringmærkning på Grenen og Ellekrattet og EKr dækker Nordstrand. Så Skagen er mandsopdækket i morgen og det skal nok give noget.
Til aften sad jeg udenfor og trak lidt frisk luft, da jeg fik øje på en lille gråbrun fugl med hvide halesider, Lille Fluesnapper. Det er en fed matrikkelart! Men nu skal jeg kun bo her to uger endnu, så hvad betyder det.. Der har været nogle stykker de sidste dage og den er også set ovre i Bohuslän. Vi håber på en fugl i hånden da næste par dage.
Der set Rosenstær på Helgoland i dag, så den håber vi på inden for den næste uge.

Sjældne fugle i Nordeuropa: Sumpvibe i Holland + fortsat en i England, Hvidskægget Sanger og Pileværling på Shetlandsøerne, Rosenstær på Helgoland.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s